MLAĐI JUNIORI ZAVRŠILI KVALIFIKACIJE Tijesnim porazom od splitskog Jadrana

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 17 Srpanj 2017 Objavljeno: 17 Srpanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA  - Što se plasmana tiče, u  utakmici bez rezultatskog značaja mlađi juniori KPK danas su na plivalištu KPK poraženi od vršnjaka splitskog Jadrana. U podnevnoj utakmici završeno je 6:5 za Splićane, bila je to treća  i posljednja kvalifikacijska utakmica u razigravanju za plasman na Finalni turnir  Kupa Hrvatske koje će se ovaj tjedan igrati u Zagrebu.

 Tijesna pobjeda' jadranašima' ipak nije pomogla , jer su se na Final  8  plasirali mlađi-juniori šibenskog 'Solarisa' nakon što su kod kuće bili bolji  od KPK  i u gostima od Jadrana.

Protiv Jadrana dobar ulazak KPK u utakmicu ... U prvoj četvrtini  vodstvo 2:0, a onda  u drugoj  neočekivanih 1:5 za protivnika  , što  na kraju  ni dvije zadnje,  rezultatski pozitivne  kapekaške četvrtine nisu mogle nadoknaditi…Sve u svemu dvije  utakmice Kvalifikacija bile su dobra priprema mlade momčadi  mlađih-juniora trenera Emila Nikolića i pomoćnika mu Marjana Kosovića za nastupe slijedeće sezone u ovoj kategoriji.

Tri gola za KPK dao je Vinko Radovanović, po jednog Toni Mozara i Beris Peručić, dok su strijelci za Jadran bili Buzov 2 , te Tomečak, Srhoj, Nardelli i Kaurloto

po jedan.  

Mlađi juniori Kvalifikacije fa Kup Hrvatske

KPK – Jadran Split   5:6 ( 2:0, 1:5, 1:0, 1:1)

Za KPK su igrali:

Skokandić, Duhović, V.Radovanović, Mozara, Šegedin, Filippi, Tedeschi, Peručić, Čale, Fabris, Čumbelić   Trener: E.Nikolić, pomoćni  M.Kosović

 Nakon što su već završena Kup natjecanja, odnosno kvalifikacije u kategorijama vaterpolo nade,  kadeti i mlađi juniori, kapekašima u Kup natjecanju preostaju još kvalifikacijske utakmice i u kategoriji mlađi-kadeti, u kojoj su inače službeni prvaci Hrvatske. 

U Kvalifikacijskoj su skupini su sa dubrovačkim Jug CO i Gusarom iz Mlina. Prvi iz te skupine ide izravno na' Final  8', a  drugiplasirani će razigravat  sa 2.plasiranim iz Skupine Šibenik i 3.plasiranim iz Splitske skupine.  Za sada još uvijek nisu određeni datumi odigravanja tih utakmica. Finalni turnir Kupa sa najboljih osam mlađe-kadetskih momčadi  Hrvatske također se igra u Zagrebu i to krajem srpnja.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas