JOŠ MALO PA GOTOVO Za neke plivačka sezona je gotova, za neke još samo Državna prvenstva…

Kategorija: Plivanje Kreirano: 16 Srpanj 2017 Objavljeno: 16 Srpanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT – Četrnaestero natjecatelja KPK-a sudjelovalo je u subotu   na Prvenstvu Regije 1 u Splitu. Bio je to drugi dio natjecanja, zapravo nastavak istog natjecanja održanog prošlog vikenda .

'Opet jedno iscrpljujuće natjecanje, ali sam  ipak zadovoljan jer su svi mlađi kadeti  i kadeti opet isplivali osobne rekorde.  Osim za one koji su prije ispunili norme  i idu na državna prvenstva ovo je za većinu praktički bilo  i zadnje ovosezonsko natjecanje . Niki Škokić  bila je to pak dobra natjecateljska  priprema za predstojeće Državno prvenstvo za dobne skupine u Zagrebu , dobar nastup imala je  nakon pauze i Matea Vojinović '  rekao nam je nakon povrataka iz Splita trener Mario Todorović dodajući da ih slijedećeg tjedna očekuje  i Državno  kadetsko  Prvenstvo u Sisku na kojem putuju već u četvrtak u Karmen  Fabris , Katja Sessa i Maxim Noah Vučković.

Od preostalih natjecanja  one najmlađe kapekaške natjecatelje, dakle početnike,  još čeka Prvenstvo Regije 1 za tu dobnu kategoriju  29.srpnja  koje će se najvjerojatnije održati  u Splitu.

Time zapravo i završava ovogodišnja plivačka natjecateljska sezona . Na otvorenom Plivalištu 'Kapeka' ostaje pak uobičajeno Ljetna škola plivanja u okviru kojeg će se već po običaju biti organizirana i štoping natjecanja.

Z KPK su u subotu u Poljudu nastupili  :

Nika Škokić, Matea Vojinović, Katija Sessa, Ana Farac, Paula Blitvić, Karla Fabris, Ana Franić, Marta Bakarić, Franka Brkić, Laura Milina, Petar Belić, Toni Favro i Nikola Botica.

 

Foto: N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas