MINI RUKOMETAŠICE KORČULE Najbolje na Otvorenom Prvenstvu Karlovca ! Sedam utakmica sedam pobjeda!

Kategorija: Ženski rukomet Kreirano: 02 Travanj 2017 Objavljeno: 02 Travanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

 

KARLOVAC  - Sjajan uspjeh postigle su mini rukometašice Rukometnog kluba 'Korčula' na danas održanom 17. po redu Otvoreno prvenstvo Karlovca , koje se do prošle godine smatralo  Neslužbenim  Prvenstvom Hrvatske u mini rukometu. .

Djevojčice trenerice Janje  Lozice osvojile zlatnu medalju u svojoj kategoriji  (super-mini rukomet) nakon što su u svih sedam utakmica postigle sedam pobjeda. Pod rukometnim naletima i golovima malih korčulanskih rukometašica redom su 'padale' vršnjakinje Jamnice Pisarovina,  Buja,  Bjelovara,  Vinodola,   Lokomotive,  Zrinjskog i u finalu Samobora.   Uz  ekipni naslov Marija Sardelić  izabrana je za najbolju igračicu prvenstva u toj kategoriji , a korčulanska  vratarica  Lana Vilovic  iu najbolju petorku prvenstva i!

' Cure su doista odlično odigrale bas svaku utakmicu i to od početka pa do kraja . Sve su to bile uvjerljive pobjede,  tek je u onoj odlučujućoj protiv Samobora bila to tijesna pobjeda,  iako smo cijelo vrijeme imali nekoliko golova prednost.'  rekla nam je kratko presretna trenerica Janja Lozica dodajući da su korčulanske mini rukometašice i  u Karlovcu  kao i uvijek imale podršku brojčano  male, ali  jake i bučne navijačke ekipe od nekoliko roditelja.

'U društvu'  osvojenih  pehara  plaketa i  zlatnih medalja ,  okićeni pobjedničkim 'krunama' na glavama  i u odličnom raspoloženju sigurno će svima skupa puno lakše i brže 'pasti'  naporan noćni put povratka u Korčulu koje ih je čekao odmah nakon finalne utakmice...

 Na ovogodišnjem  Prvenstvu sudjelovalo je gotovo  200 ekipa, a  kategoriji gdje su Janjine djevojčice bili najbolje igralo je čak 40 ekipa ! Svaka čast  !!!!

 

Za Korčulu su igrale : Nina Bonifačić, Lana Vilović, Nina Bošković, Matea Andreis, Lucija Skokandić, Kristina Sardelić, Marija Sardelić

Trenerica: Janja Lozica

 

Rezultati:

Korčula-Jamnica Pisarovina 20:3

Korčula-Buje 11:6

Korčula-Bjelovar 12:6

Korčula-Vinodol 12:5

Korčula-Lokomotiva 12:7

Korcula-Zrinski 12:5

Korcula-Samobor 13:12

FOTO u Galeriji slika : RK 'Korčula' 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas