IZVIĐAČI IM SPRIJEČILI 'HVATANJE' MALOG ŽAPCA Tri pobjede i poraz korčulanskih mini-rukometaša/ica u Metkoviću

Kategorija: Ženski rukomet Kreirano: 20 Ožujak 2017 Objavljeno: 20 Ožujak 2017
Napisao/la Nenad Kosović

METKOVIĆ –  Ususret proljeću korčulanski mini rukometaši igrali su jučer na Mini-rukometnom turniru "Mali žabac" u Metkoviću..

' Sudjelovalo je ukupno 44 ekipe, od toga 22 u našoj kategoriji. Bio je to turnir za dječake ali je opet po dogovoru bilo dosta miješanih ekipa pa smo i mi bili s jednom miješanom i to  u postavi  Stipe Andrijić, Grgur Biliš, Mihael Matković, Vito Farac, Teo Ilišković, Nina Bonifačić, Marija Sardelić, Kristina Sardelić, Lucija Skokandić, Manuela Cifuentes i  Lana Vilović. Od četiri  odigrane utakmice u  skupini, tri smo pobijedili, u jednoj smo poraženi... Nažalost zbog te jedne izgubljene utakmice sa tri gola razlike od Izviđača nismo ušli borbu za medalju ' rekla nam je voditeljica malih korčulanskih rukometašica i rukometaša trenerica Janja Lozica . Dodala je pak da je usprkos tome  jako zadovoljna nastupom u Metkoviću . Uz tek jedan poraz osvojeno je 2.mjesto u Skupini  iza ?Izviđača iz Ljubuškog  koji je izborio prolaz u daljnji tijek turnira.

Ovo je inače eć 3. po redu turnir  'Mali žabac' . Organizitor je bio Rukometni  klub 'Metković 1963', a ove se godine igrao u okviru Dana osoba s  Down sindromom  čime su svi sudionici turnira podržali različitost djece koja boluju od  Down sindroma

Evo rezultata korčulanskih mini-rukometaša u Metković svih utakmica:

Korčula - Makarska 10:4

Korčula - Solin 13:3

Korčula - Izviđač 6:9

Korčula - Dugopolje 9:7

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas