VL SPORTSKI LAUREATI 2016. Antonio, sestre Jurković i STK 'Lučica' …Oliveru nagrada za životno djelo, javno priznanje Tonču Surjanu, Udruzi maslinara i Trtajunu FOTO

Kategorija: Ostalo Kreirano: 19 Ožujak 2017 Objavljeno: 19 Ožujak 2017
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA  -  Blagdan Svetog Josipa, zaštitnika Vela Luke koji se slavi i kao Dan te naše  otočke općine vrijeme i dodjele javnih  općinskih  priznanja. A ista su dodijeljena sinoć na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća kada su se također dijelile  plakete  najboljim sportašima Općine Vela Luka za 2016.g..

Plaketu za najboljeg sportaša u 2016.g. dobio je  Antonio Šeparović , junior Veslačkog kluba 'Ošjak' , dok je nagradu za najuspješnija sportsku ekipu za prošlu godinu dobio STK 'Lučica' u postavi Deni Berković, Antonio Franulović, Ivan Šeparović, Nikola Žuvela i Petar Žuvela .

 Dvojac na pariće Veslačkog kluba 'Ošjak'  sestre Ivana i Josipa Jurković pak najuspješnija su sportska  posada za 2016.g.

Na Svečanoj sjednici Oćinskog vijeća dodijeljena su i ostala javna priznanja Općine Vela Luka za 2016.g.

 Javno priznanje za životno djelo dobio je legendarni Velolučanin , pjevač i glazbenik Oliver Dragojević za njegov doprinos hrvatskoj glazbenoj sceni i promidžbi Vela Luke u zemlji i svijetu.

Pojedinačnu nagradu  za izvanredna postignuća  u 2016.g. dobio je naš kolega sa Radio 'Vala  Tonči Surjan za doprinos dramskom amaterizmu i promidžbi Vela Luke putem elektroničkih medija.

Javna priznanja dobili su također i Udruga maslinara Vela Luka , te Udruga za očuvanje i promicanje pokladnih običaja i tradicije 'Trtajun' iz Vela Luke.

I naše čestitke svim ovogodišnjim velolučkim laureatima.

FOTO: Lujo Frlan  

Fotografija Naslovnice:  Antonio Šeparović , najbolji je Sportaš  Vela Luke u 2016.g. 

FOTO u Galeriji slika : Lujo Frlan 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas