IZ TREĆE HRVATSKE U BELGIJSKU PRVU Alen Šarić-Hodžić odlazi u FC Mouscron ! Antonio Pavlinović u stobrečkom Primorcu

Kategorija: Nogomet Kreirano: 20 Lipanj 2016 Objavljeno: 20 Lipanj 2016
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO  -  Dosadašnji vratar BŠK Zmaj 19-godišnji Alen Šarić-Hodžić karijeru nastavlja  u Belgiji . Nakon što je proteklog proljeća uspješno odradio probu u  belgijskom prvoligašu  Mouscronu  , Alen u utorak leti za Belgiju gdje će ovog tjedna potpisati profesionalni ugovor.

- Hvala svima u BŠK Zmaj, upravi i trenerima. uvijek ću se sa zadovoljstvom sjećati boravka na Korčuli i igranja za BŠK ZMaj - rekao nam je pred odlazak  Šarić-Hodžić.  Alenu je tako uspjelo iz hrvatske treće ući u belgijsku prvu, uz nesporni vratarski talent , zasigurno mu je u tome i pomoglo igranje na Korčuli , ali i dobar rad sa trenerom vratara i kasnije prvim trenerom BŠK Zmaj Slobodanom Obradovićem 'Zengom'.

Iz 3.ligaša  sa Zlinja otišao je pak i Antonio Pavlinović  i to u redove stobrečkog Primorca . Pavlinović je u Blato stigao iz Solina za kojeg je odigrao prvi dio protekle sezone i postigao 7 golova, dok je u proljetnom dijelu u dresu BŠK Zmaj u službenim utakmicama postigao 11 golova ( 8 prvenstvo + 3 Kup) ...

Foto: N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8085640