Sardinija 2012.

Korčulanski sportaši stigli na Sardiniju – sutra prva natjecanja

Kategorija: Sardinija 2012 Kreirano: 23 Svibanj 2012 Objavljeno: 23 Svibanj 2012

 CaltAGLIARI –  U utorak kasno navečer korčulanski sportaši stigli su letom iz Splita preko Rima u  Cagliari najveći grad Sardinije . Noćili smo svi u Hotelu 'Idea', a danas nakon što se obave akreditacije rasporediti će se u druge hotele u gradu ,a prema sportovima. Sutra ujutro počinju i prva natjecanja. Od naših prvi startaju tenisači ,a svoje će protivnike znati tijekom današnjeg dana .

Također sutra , ali poslijepodne na sportska borilišta izlaze i naši atletičari i atletičarke. U disciplini bacanja kugle nastupiti će Nikolina Bosnić i Luka Sardelić , u trci 100 m  Ante Padovan i Ema Šeparović,  u skoku u dalj Ante Padovan. , dok će u utrci na 1500 metara trčati Hrvoje Žuvela.

Plivačice i plivače svoje prve nastupe odraditi će  također u četvrtak poslijepodne, po rasporedu koji će se odrediti nakon današnjeg sastanka svih plivačkih delegacija.

Sutra navečer je i Svečano otvaranje 16.Svjetskih otočkih igra na kojem će, među više od 1000 mladih sportaša iz 12 svjetskih otoka bit i njih 23 sa našeg korčulanskog škoja .

 

alt 

Na Aerodromu 'Leonardo da Vinci' u Rimu , prije leta za Cagliari