ZMAJEVI U JOŠ JEDNOM FINALU Polufinale Županijskog kupa Croatia - BŠK Zmaj 0:1.. SOŠK - Gusar odgođeno

Kategorija: Nogomet Kreirano: 26 Travanj 2017 Objavljeno: 26 Travanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Treću sezonu za redom BŠK Zmaj će igrati u finalu županijskog nogometnog kupa! U današnjim polufinalnim utakmicama Blaćani su u Gabrilima  pobijedili domaću Croatiu sa rezultaom 1:0. Strijelac jedinog , finala vrijednog gola bio je Marko Vrkić u prvom poluvremenu, a na asistenciju Marija Tadića.

U Putnikovićima se pak danas nije igralo. Županijski drugoligaš SOŠK iz Stona kao domaćin i županijski prvoligaš Gusar iz Komina  svoju su polufinalnu utakmicu odgodili. Razlog je viroza većeg broja igrača SOŠK-a.  Utakmica će se najvjerojatnije igrati slijedeće srijede.

Za sada tako znamo samo jednog finalistu ovog natjecanja. BŠK Zmaj će igrati u finalu nogometnog kup za naše županije za sezonu 2016/17 ili protiv SOŠK-a ili protiv Gusara.  Rekli smo biti će to treća sezona za redom da će BŠK Zmaj igrati u finalu, prošle sezone  poraženi su u  Opuzenu od Neretvanca,  a prethodne su u finalu bili pobjednici  protiv Dubrovnika. Ovosezonsko finale pak biti će već ukupno sedmo  finale BŠK Zmaj od sezone 2009/10.g. , a u istom je razdoblju klub iz Blata  pet puta uzeo pobjednički pehar.  

Fotografija Naslovnice  Marko Vrkić, strijelac u  Gabrilima

FOTO:N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6556632