OČEKIVANO NA TOMOVOM TURNIRU Tri utakmice tri poraza KPK-a

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 20 Travanj 2017 Objavljeno: 20 Travanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Porazima su startale kapekaške vaterpolo nade na ovogodišnjem turniru 'Tomo Udovičić' koji je jučer, a za KPK danas  počeo u Dubrovniku . Danas su 'kapekašići' na rasporedu imali čak tri utakmice i u sve tri su,  rekli bi očekivano -  poraženi.

 Najprije u srazu sa Zemunom poraz od 11:0, onda u poslijepodnevnom terminu od Jadran Carine 13:1 u kojoj je jedini  strijelac za KPK bio Roko Krkeljaš.

 Navečer pak novi poraz, nešto blaži,  od 9:3 protiv njemačkog Duisburga,  dva gola dao je Roko Krkeljaš i jednog  Ivan Dreno. Bila je to i zadnja utakmica dana , nakon koje je uslijedilo svečano otvaranje turnira.

Nakon drugog dana u 'Skupini D'  po 6 bodova imaju Jadran Carine, Barcelona i Zemun , Duisburg pak  ima 3,  dok je KPK bez bodova.

Sutra u večernjem programu KPK igra protiv Barcelone,a potom se u subotu i nedjelju  razigrava za plasman, u kojem sada je to već jasno KPK ide u utakmice za utješni plasman.

Na 7. po redu Tomovom turniru ove godine u četiri skupine sudjeluje 21 momčad vaterpolo  nada iz devet država .  Najugodnije iznenađenje turnira je Singapur koji u Skupini  A  za sada dijeli prvo mjesto sa Szolnokiem, Jug CO i splitskim Jadranom. Mali Singapurci su inače u pobijedili Szolnoki i domaćina turnira Jug Co , dok su poraženi od Jadrana.. 

FOTO Naslovnice : N.Kosović

 

 

 

 

   

 

 

 
 
 

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas